Ungdomsseriens andra deltävling avgjordes

Aron Lindblom visar hur en kula ska stötas. Foto: Mats Boman.

Onsdagen den 14 juni var det dags för säsongens andra deltävling i Ungdomsserien. På startlinjen denna gång stod 22 ivriga idrottare från 4 olika föreningar, och på agendan fanns grenarna höjd, längd, kula och spjut. Deltagarantalet var, kanske på grund av det fina vädret, lite lägre än vid första deltävlingen – men de som var på plats gjorde en mycket fin insats. I lagtävlingen var det IFFK som utmärkte sig, tätt följda av Jomala IK. IFK Mariehamns starka deltävling förra gången gör dock att de håller kvar andraplatsen.

IFFK tog över ledningen i lagtävlingen.

I samband med tävlingen ordnades också en chans för de lite äldre friidrottarna att springa 100m. Resultaten från de två loppen finns här eller som pdf här. Noteras kan särskilt Nathalie Braun som vann damernas lopp på nya personliga rekordet 13.30. Bra sprunget Nathalie!

Mer information om Ungdomsserien i friidrott hittar du här.

Bra jobbat alla deltagare! Resultat från tävlingen finns längre ner på denna sida.


Resultat

Via knapparna ovan öppnar du resultaten från kvällens tävlingar antingen som pdf-fil eller direkt i resultatsystemet OpenTrack. Under varje gren i OpenTrack kan du filtrera på resultaten i den åldersklass du är intresserad av.

Foto: Gunilla Stjärnfelt.

Kategorier:
Tävling Ungdomsserien