Resultat

På den här sidan hittar du resultat både från våra egna tävlingar och från andra tävlingar där det finns åländskt deltagande eller intresse. Här nedanför hittar du tävlingsresultaten strukturerat enligt resultatkälla, år eller tävling.

Ifaland.net

På vår statistiksida finns en stor mängd resultat från tävlingar både på och utanför Åland. På sidan hittar du dessutom en omfattande statistikdatabas med åländska rekord och årsstatistiker, samt möjligheten att söka på en enskild friidrottares alla tävlingsresultat. Databasen sträcker sig tillbaka till början av 1970-talet och upprätthålls av Kondital/Christian Jansson.

OpenTrack

IF Åland Friidrott tog i bruk systemet OpenTrack som sitt huvudsakliga resultathanteringssystem våren 2021. Här hittar startlistor och resultat för de flesta av de tävlingar som vi arrangerar själva, ofta med liveuppdatering av resultat samtidigt som tävlingarna pågår.

Resultat per år

Här hittar du alla tävlingsresultat som gjorts av åländska friidrottare, både på och utanför Åland. Kontakta oss gärna om något resultat saknas!

Resultat per tävling

Här hittar du färska och historiska resultat från några av de årligen återkommande tävlingar som vi arrangerar.


Nyheter från våra tävlingar