Ungdomsserien inomhus inledd i Eckeröhallen

På söndagseftermiddagen den 15 januari gick den första deltävlingen i Ungdomsseriens inomhusupplaga av stapeln i Eckeröhallen. På agendan stod höjd, kula och längd, och på startlinjen stod 25 ivriga deltagare från fyra olika föreningar.

Efter en deltävling är det Eckerö IK som kopplat ett litet grepp om lagtävlingen, men det finns fortfarande många poäng att kämpa om.

Efter att alla tävlingar avgjorts kunde man konstatera att hemmaföreningen Eckerö IK drog upp en tidig ledning i lagtävlingen. Också ett antal äldre deltagare deltog, och särskilt kan noteras rutinerade Henrika Österlund som efter sega skadebekymmer visade på storform då hon slog nytt personligt rekord i kula med resultatet 9,99m. Bra jobbat Henrika!

Bra jobbat alla deltagare! Resultat och bilder från tävlingen finns längre ner på denna sida.

Ida Lindman var en av de Eckeröfriidrottare som gjorde bra ifrån sig under söndagens deltävling, här i kulringen. Foto: Mikael Stjärnfelt.

Resultat

Via länkarna ovan kan du välja att öppna resultatlistorna som pdf-fil eller direkt i resultatsystemet OpenTrack. Under varje gren i OpenTrack kan du filtrera på resultaten i den åldersklass du är intresserad av.


Mer information om Ungdomsserien i friidrott hittar du här.

Kategorier:
Tävling Ungdomsserien