Nytt samarbete med Fysio Åland

Vi är väldigt glada att kunna meddela att vi ingått ett nytt samarbete med Fysio Åland, som innebär att de fr.o.m. hösten kommer ansvara för fysioterapi och fysträning, framför allt för juniorerna i ÅID junior-gruppen.

Såhär kommenterar Anton och Maryette själva det nya samarbetet: ”Vi är väldigt glada att vara en del av ännu en åländsk idrottsförening och ser mycket framemot att få hjälpa friidrottarna hållas skadefria och nå sina idrottsliga mål! Vi ses på Baltic arena!”

Fr.o.m. hösten kommer Anton och Maryette regelbundet att jobba med juniorgruppen för att bygga styrka och jobba skadeförebyggande – ett viktigt arbete för att kunna hållas skadefri senare i karriären. Om skadan ändå är framme kan de även hjälpa till att se till att man snabbt tar sig tillbaka till banorna.

Anton och Maryette är förresten inte själva några obekanta ansikten på friidrottsbanan. Under sommarens ÅM-tävlingar bärgade de nämligen tillsammans fem guldmedaljer: Anton i spjut och diskus, och Maryette på 400m, 800m och 1500m. Starkt jobbat!

Läs gärna mer om Fysio Åland på deras hemsida. Där kan du också titta närmare på vilka tjänster de erbjuder och kontakta dem direkt för att få hjälp med något.

Kategorier:
Föreningen